You are currently viewing Find den rigtige kontorbeliggenhed

Find den rigtige kontorbeliggenhed

Det er vigtigt, at din virksomhed kommer godt fra start, og her er dit kontors adresse vigtig. Det er dog ikke altid ligetil at finde præcis den beliggenhed, som er den rigtige for dig og din virksomhed. Derfor har vi sammensat en kort guide, som rummer nogle af de vigtigste ting, du skal overveje, inden du underskriver den nye leje- eller købskontrakt for dit kontor.

Læs med her, og bliv meget klogere på, hvordan du finder den rigtige placering til dit kontor.

Din virksomhed

Først og fremmest skal du se indad. Hvilken type virksomhed driver du? Lægger dine services eller produkter helt naturligt op til, at du er beliggende et særligt sted i landet, eller er du tilpas fleksibel, så du kan søge bredt? Hvor stor er virksomheden? Det er en god idé at være opmærksom på virksomhedens størrelsesmæssige behov fra starten, og du skal nok også tænke ind i planerne, at virksomheden gerne skulle vokse i nærmeste fremtid. Find derfor et kontorlokale med plads til vækst – uden at det bliver for stort og dyrt at sidde i, selvfølgelig.

Dine kunder

Et andet forhold, du skal være opmærksom på, er, om dine kunder og kontakten med dem kræver så meget, at du skal placere din virksomhed efter det. Har du primært udenlandske kunder, skal du måske have et sted, som ligger tæt på en lufthavn. Er dit produkt tilknyttet Aarhus eller Jylland, er det nok en god idé at have adresse heromkring. Er du godt kørende på det tyske marked, giver det god mening at ligge tæt på grænsen – eller med kort afstand til en lufthavn, naturligvis. Hvis du ikke som sådan har kunder, du skal holde kontakten med, kan du blot se bort fra dette punkt.

Særlige behov

Slutteligt skal du tænke over, om du og din virksomhed har nogle særlige behov eller krav. Det kan både gælde faciliteter som lager, værksted eller lignende, men det kan også være, at der skal være særlige parkeringsforhold, et laboratorium eller andet.

Er du opmærksom på disse ting, skal du nok finde det helt rigtige lokale til din virksomhed.