You are currently viewing PensionDanmark investerer i Arbejdstilsynets ejendom

PensionDanmark investerer i Arbejdstilsynets ejendom

PensionDanmark investerer i ejendom

Arbejdstilsynets aktuelle ejendom i Landskronagade 33-35 på Østerbro. er pensionsgiganten PensionDanmarks nye investering til en pris af 175 mio. kr.. Sælgeren er MP Pension Investor.

Domicilbygnigen er identisk med en nyistandsat fire etagers kontor-ejendom på ca. 14.000 m²  med 670 m² gårdhave samt 60 m²  p-pladser.

Vi betragter bygningen som en særdeles god ejendomsinvestering med uhyre attraktiv beliggenhed tæt på S-tog og den kommende metrostation på Cityringen.

Dertil kommer, at vi i Arbejdstilsynet og dermed staten har en yderst solid lejer, så investeringen vil helt sikkert give vores medlemmer et fint og stabilt afkast,” siger adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen.

I sommer solgte PensionDanmark sin samlede portefølje af boligejendomme, således at pensionsselskabets ejendomsinvesteringer i dag udgør små 10 mia. kr..

Hen over de næste år forventer PensionDanmark at gennemføre yderligere investeringer i bolig- og erhvervsejendomme på to mia. kr. om året. P.t. er PensionDanmark desuden – alene eller i samarbejde med øvrige investorer – bygherre på seks større erhvervsbyggerier.

Læs mere om PensionDanmarks aktuelle investering i Arbejdstilsynets domicil

Hvis du søger andre ledige erhvervslokaler på Østerbro