You are currently viewing Nu får Nordhavn sine to fancy kontortårne

Nu får Nordhavn sine to fancy kontortårne

 

Kontortårne vil skabe værdi for området

ATP og Pension Danmark melder klar til at igangsætte opførelsen af to kontortårne på tilsammen 58.000 km² i Nordhavn mellem Langelinje og FN Byen på Marmormolen.

Det sker, efter at byggeretten til de to fancy tårne sidste år blev overtaget af konsortiet Harbour, der består af ATP Ejendomme og PensionDanmark med hver en ejerandel på 45,75 procent samt By & Havn, der besidder de resterende 8,5 procent.

Nordhavns fremtidige kontortårne kan ikke undgå at få stor signalværdi i for hele området og havnemiljø. Desuden vil både FN-bygningerne og det kommende kontortårn-byggeri få tydeligt bæredygtig fokus.

“Det er uhyre vigtigt for os, byggeprojektet bliver af en kvalitet, der korresponderer med den enestående beliggenhed ved det ny Nordhavns fremtidigt kolossal attraktive kajkanter.

I tæt samarbejde med PensionDanmark og ATP er vi helt sikkert i stand til at løfte opgaven og sikre absolut økonomisk bæredygtig udvikling af området til glæde for københavnerne såvel som for de to pensionskassers kunder,” fastslår adm. direktør hos By & Havn, Jens Kramer Mikkelsen.

Forberedelserne til de to kontortårne er i proces. Selve byggeriet venter på definitivt igangsættelse, der vil finde sted, når det nødvendige lejergrundlag er faldet på plads.

Læs om  ByensEjendoms Nordhavn-konference torsdag 22. maj 2014.

ger virksomheden efter ledige erhvervslokaler i Nordhavn – tjek her!