You are currently viewing Hvilken type kontor skal du gå med?

Hvilken type kontor skal du gå med?

Der er efterhånden mange forskellige kontorløsninger for virksomheder, og det kan godt være svært at finde rundt i, hvilke der passer netop til din virksomhed. Det er heldigvis et godt tegn, at der i Danmark kan tilbydes en lang række forskellige kontorlokaler, der er med til at gøre Danmark til et attraktivt lande at drive erhverv.

I denne artikel vil du blive præsenteret for nogle af mest anvendte kontorløsninger i Danmark, så du selv kan danne et overblik over, hvilken løsning, som passer din virksomhed.

Kontorlokaler

Der er de helt klassiske kontorlokaler, hvor du lejer dig ind i en bygning med kontorlokaler. Det bliver dermed kun din virksomheds ansatte, der er til stede, da I typisk vil have det hele for jer selv. Dette er normalt den optimale løsning for de helt store virksomheder, der har brug for privatliv fra andre. Her er virksomhederne så store, at de ikke har brug for at være i et dynamisk miljø med andre virksomheder, da der sker så meget i virksomhedens mange afdelinger. Er du en del af en større virksomhed, der ønsker privatliv fra omverdenen og gerne vil styre så meget som muligt, selvom det typisk er dyrere end andre kontorløsninger, så de klassiske kontorlokaler i større bygninger noget for din virksomhed.

Kontorfællesskab 

Hvis du er iværksætter og har en enkeltmandsvirksomhed, kan et kontorfællesskab uden tvivl være en god løsning. Kontorfællesskabet er typisk tiltænkt til dig, der ikke ønsker at arbejde hjemmefra, men gerne vil møde ind på et kontor for at arbejde. Her er det primært selvstændige og freelancere, der har deres daglige gang. Kontorfællesskaber har en unik mulighed for inspiration og muligheden for at skabe netværksforbindelser. 

Kontorhotel

Hvis du er ejer af en mellemstor eller stor virksomhed, så kan kontorhoteller være den ideelle løsning for dig. En af de helt klare fordele ved at vælge kontorhotel er prisen. Din virksomhed kan typisk spare en del penge ved at leje sig ind i et kontorhotel fremfor at have eget kontor. På samme måde som i et kontorfællesskab for iværksættere, så kan et kontorhotel også være med til at skabe en masse forretningsforbindelser blandt virksomhederne i kontorhotellet.