You are currently viewing Det belastede verdensbrand WTC er åbnet i Danmark

Det belastede verdensbrand WTC er åbnet i Danmark

Danmarks første WTC åbnet i Ballerup

Adskillige danskere forbinder først og fremmest World Trade Center med terrorkatastrofen 11. september 2001 i New York – men i efteråret åbnede WTC sit anerkendte verdensbrand og allerførste kontorcenter i Danmark.

Danmarks første WTC center åbnede tidligt på efteråret på Borupvang i Ballerup efter i sommer at være blevet tilkendt  den officielle licens fra verdensorganisationen WTCA.

“Det bliver helt givet vores allerstørste udfordring ved at åbne WTC i Danmark at forsøge at få gjort danskerne bekendt med det faktum, at World Trade Center er meget mere og andet end det center, som så ulykkeligt styrtede sammen for 13 år siden i New York.

Vi kommer derfor til at gøre os rigtig meget umage med at kommunikere ud til danske erhvervsvirksomheder, at WTC først som sidst er identisk med et spændende pulserende og topmoderne handelscenter med netværk til hele verden.”

Sådan siger Ib Henrik Rønje, som er er ejer af og direktør i Kongeegen A/S samt tillige bestyrelsesformand i det nye datterselskab World Trade Center A/S.

Verdensbrandet WTCA har i mange år samlet en lang række handels- og business-kompetencer under ét og samme tag og tilbyde sine lejere et enestående netværk til sine i dag over 300 søstercentre i hele verden.

Læs meget mere her om det nye danske WTC Ballerup.

Søg efter aktuelt ledige erhvervslokaler i Ballerup.