You are currently viewing Seminar i Omdannelse Af Ejendomme – Værdiskabelse i Erhvervslokaler

Seminar i Omdannelse Af Ejendomme – Værdiskabelse i Erhvervslokaler

erhverslokaler

Tirsdag den 22. november kl. 13:30 inviterer Estate til seminar med emnet: Omdannelse Af Ejendomme – Værdiskabelse i Erhvervslokaler. På seminaret vil der dermed blandt andet blive sat fokus på de krav, der for eksempel skal være opfyldt for at omdanne domiciler til flerbrugerejendomme.

Erfarne oplægsholdere med speciale i erhvervslokaler
Det kan være en større redelighed at leje kontorejendomme ud som traditionelle domicilejendomme idet kravene ændrer sig for større fleksibilitet og smidighed i fællesfaciliteter og ikke mindst lejekontrakternes udformning og længde. Derfor sætter ’Estate Seminar’ nu særligt fokus på, hvordan og hvornår det giver mening at omdanne domicilejendomme til flerbrugerejendomme eller alternativ anvendelse.

Niels Smith, erhvervsmægler, valuar, og for nyligt er ansat til at beskæftige sig med erhversejendomme hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, vil derfor komme med uddybende svar til spørgsmålet: Hvad skal der til for at opnå en succesfuld omdannelse? Ved at se på hvilke faciliteter en flerbrugerejendom skal have for at være attraktiv og give eksempler på lejeindtægter og kontraktmuligheder i forskellige typer erhvervslokaler

Henrik Aage Sørensen, COO partner i Exometric vil derimod belyse flyttemønstre og efterspørgsler i kontormarkedet ved at se på, hvilke erhvervsvirksomheder der efterspørger hvilken type ejendomme.

Efter kaffepausen Vil Jørn Munch og Søren Kristansen Bünger, begge Statsautoriserede revisore for Redmark redegøre for de økonomiske muligheder og regnskabsmæssige betragtninger ved at kigge på, hvad der skal lægges vægt på, og hvilke muligheder der i de regnskabsmæssige udfordringer, samt påvirkningerne af moms, skat og øvrige påvirkninger.

Som den store finale slutter Kristian Baatrup, Partner i Landinspektørkontoret A/S, af med et oplæg af hvilke udfordringer der er i forhold til opdeling af erhvervslokaler i mindre lejemål. For eksempel med problematikker som adgangveje, arealdannelse og skjulte kvadratmeter og værdioptimering, hvorefter seminaret afluttes med tapas og vin.


Hvor og hvornår?
Seminaret afholdes tirsdag den 22. november kl. 13:30-18:00. Deltagelse koster 2.995,- eksklusiv moms medmindre man er medlem af byggesocietetet, hvorved prisen er 2.495,- eksklusiv moms. Medlemmer af Estate More Club har gratis adgang.

Ved deltagelse er der mulighed for at få udstedt kursusbevis til brug ved Dansk Ejendomsmæglerforening og Advokaternes Efteruddannelse. Seminaret giver 4 lektioner.

For tilmeldelse klik her