X

Åbent kontor eller flere lukkede kontorer?

Det er altid det store spørgsmål, når du skal ud at finde erhvervslokaler til din virksomhed. Hvad skal det være for en type lokaler? Der er nemlig både mulighed for at lave et åbent kontor, hvor alle medarbejdere sidder i samme rum eller adskilt i hvert deres kontor.

Vi har her samlet inspiration til, hvordan du finder ud af, hvad der er den bedste løsning for din virksomhed. Det kan gøre det nemmere for dig at tage den bedste beslutning.

Hvad er det for en virksomhed, du har?

Når du skal finde erhvervslokaler, skal du tage din virksomhedstype med i overvejelserne. Det kan have stor betydning, om din virksomhed er et advokatfirma, et call center eller noget helt tredje. Du skal derfor vurdere, om det giver mening, at din virksomhed benytter et åbent kontor. I nogle tilfælde kan det nemlig være en bedre løsning med lukkede opdelte kontorer.

Det varierer fra virksomhed til virksomhed. Du skal derfor virkelig kigge indad for at kunne vurdere, hvad der er den bedste løsning.

Hvor mange ansatte er der?

I dine overvejelser skal du også huske på dine medarbejdere. Hvis du har rigtig mange medarbejdere, kan det hurtigt virke overvældende med et åbent kontor. Der kan hurtigt blive meget larm, som kan gøre det svært at holde fokus.

Er der knap så mange medarbejdere, kan det dog give god mening at have et åbent kontor. Igen afhænger det dog meget af, hvad det er for en virksomhed, du har.

Kan en kombination være løsningen?

Når du skal finde erhvervslokaler, behøver det jo ikke at være enten det ene eller det andet. Det skal ikke enten være et stort, åbent kontor eller individuelle kontorer til alle medarbejdere. Hvis det giver mening, kan du sagtens gå efter en kombination.

Det kan være, du har en gruppe medarbejdere, hvor det giver god mening, at de sidder i et åbent kontor. Det kan også være, at der er nogle virksomheder, hvor det vil være en bedre løsning med lukkede kontorer. Kig nærmere på, hvad det er for nogle medarbejdere og opgaver, der er i virksomheden. Det hjælper dig med at komme frem til den perfekte kombination.

Yaroslav Kozak:
Relateret Opslag