X

Kontorledigheden daler så småt

Kontorledigheden er så småt begyndt at dale. Blandt andet på grund af flere storstilede erhvervsprojekter i flere af Danmarks storbyer, større selvtillid og villighed til at investere fra de erhvervsdrivendes side, samt en øget tilflytning til flere af disse storbyer.

Dog betyder det ikke, at der slet ikke er nogen kontorledighed, da det er relativt lidt den falder. Dog er der tegn på, at det er en vedvarende tendens, da det er andet kvartal i træk, kontorledigheden falder. Det betyder, at mulighederne for leje af kontor i Aalborg, Odense, Aalborg og København stadig er til stede.

Måske er optimisme på vej

Skal man dog følge tendensen i den dalende kontorledighed, så kan det tyde på, at de erhvervsdrivende så småt er ved at få modet igen, når det kommer til at leje kontor og andre erhvervslokaler. Og det med god grund, da man forventer at de førnævnte storbyers indbyggertal kommer til at stige eksplosivt de næste 30 år, hvis man skal tro eksperterne.

Om kontorledigheden kommer til at falde eksplosivt proportionelt med at indbyggertallet stiger, er usandsynligt. Man kunne dog tænke sig til, at den fortsat vil dale i 2. kvartal som følge af storbyernes øgede popularitet.

Find kontor i Aalborg her

Yaroslav Kozak:
Relateret Opslag